Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

ITN ONAIR Nové

ITN ONAIR 1 - Henrich Máca - platy a uplatnenie

Programovanie je pre neho koníčkom aj vášňou. Henrich Máca bol jedným z tých, ktorí stáli pri zrode ITnetwork a je živým dôkazom toho, že IT je lukratívny odbor, ktorý má budúcnosť. V lete sám zmenil prácu. Prečo a koľko si ako senior v IT zarába? Neobáva sa masívneho nástupu AI? Neznižujú noví rekvalifikanti možnosť nájsť si lukratívnejšie uplatnenie? „Budem rád, keď zaplníme miesta a keď sa tí ľudia budú mať dobre a budú s prácou spokojní,” to a oveľa viac hovorí Henrich Máca v premiérovom diele ITN ONAIR.

Ďalej sledujte - 5 Statočných

5 ľudí, ktorí sa rozhodli prijať Výzvu stať sa programátorom, aby pomohli ukázať, že to naozaj ide.

Rekvalifikačný kurz môžete mať už od 0 Sk! Zistite ako:

Získaj rekvalifikačný kurz

Už od 0 €

Základné verzie rekvalifikačných kurzov je možné získať už od 0 Kč, a to cez podporu od úradu práce. Aby bolo možné žiadosť podať, je potrebné byť vedený v evidencii úradu práce, buď ako ako záujemca o zamestnanie, alebo ako uchádzač o zamestnanie.


Uchádzač o zamestnanie je nezamestnaný človek, registrovaný na úrade práce. Záujemca o zamestnanie je potom pracujúci človek, ktorý ale túži po zmene odboru, a je tiež registrovaný na úrade práce (napr. zamestnanec, SZČO, rodič na rodičovskej dovolenke).

Nemusíte sa obávať formalít, s podaním žiadosti na úrad práce vám pomôžeme a poskytneme vám všetku aktuálnu dokumentáciu. Viac informácií vám poskytneme po odoslaní prihlášky.

 

Aktivity